Det är enkelt att handla hos Sjalbutiken!

 • Vi erbjuder våra kunder 30 dagars full retur och bytesrätt från det du mottagit varan.
  (*gäller endast för privatpersoner och endast om varan är oanvänd. Gäller ej vid specialbeställningar eller 2.a sorterings varor)

 • Vi levererar så snabbt som möjligt oftast så skickar vi samma dag. Du bör få hem din beställning inom 1-3 dagar. Frakten kostar 20:- (inom Sverige).
  Vid större beställningar eller dyrbara varor skickar vi med DHL/PostNord till närmaste servicepoint, vilket kan ta lite längre tid.
  Vissa smycken tillverkas efter beställningen och tar därför 3-7 dagar extra innan leverans

 • Alla priser är i SEK inklusive moms. (om inte annan valuta har valts) På order utanför EU betalas ingen svensk moms (25%)
 • Vid fakturabetalning, Swish,Pay-Pal och kort/bankbetalning så skickar vi omgående, normalt så har du varan inom 1-3 dagar.

 • Vid fakturabetalniing via Klarna så skickas fakturan via E-post till dig.
 • En del av våra varor är tillverkade för hand, så vissa variationer i färg, form och storlek förkommer.

 • Vi gör vårt bästa för att bilderna på våra produkter ska vara så rättvisa som möjligt, men färgåtergivningen mellan skärmar & webläsare kan variera.

 • Du måste vara minst 18 år för att kunna göra en beställning, om ej så krävs godkännande från förälder/vårdnadshavare.

 • Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter på sidan, men tar tacksamt emot rättelser om du upptäcker något som inte stämmer.

 • Det pris som står på din orderbekräftelse vid beställningstillfället är det som gäller. Vi förbehåller oss rätten till prisförändringar.

BETALNINGSSÄTT För Kunder Inom Sverige:

SWISHA, snabbt & enkelt!
Betala via Swish till nr: 1235897640, mottagare är Cat's Eye.
Vi skickar din beställning så snart du swishat!


Förskottsbetalning Bankgiro:

När du väljer "Förskottsbetalning Bankgiro" som betalningssätt, betalar du in slutsumman till Bankgiro 488-0043, mottagare är Cat's Eye. Fyll i namn eller ordernummer som meddelande. Din beställning skickas så snart pengarna nått vårt konto. Betalningsinformationen skickas med orderbekräftelsen till din e-postadress. Hur fort det går beror på hur du betalar och vilken bank du har, normalt tar det mellan 0-4 dagar. Om pengarna inte nått oss inom 8 dagar så måste vi tyvärr stryka din order.

Betala via Klarna Checkout välj mellan:  Faktura - Kort - Direktbank
Välj den betalmetod som passar dig bäst, betala mot faktura, delbetalning, kort eller banköverföring.

OBS! När du väljer att betala via Klarna faktura, så skickas fakturan via E-post till dig.

 • Se varan innan du betalar
 • Betalningstid - alltid minst 14 dagar (det går att välja längre tid)
 • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
 • Möjlighet till delbetalning
 • Din beställning skickas omgående!

Läs mer om Klarnas villkor på deras egen sida.

Betala via PayPal

Hos oss kan du betala via PayPal. I beställningsprocessen länkas du automatiskt vidare dit. Om du redan är PayPal-kund kan du logga in med dina användaruppgifter och bekräfta betalningen. Om du är ny hos PayPal kan du antingen logga in som gäst eller skapa ett PayPal-konto (det går fort och är helt gratis) och därefter bekräfta betalningen. Om du returnerar en vara återförs beloppet till ditt PayPal-konto igen.

 

Bytesrätt och öppet köp i 30 dagar:
Som privatperson har du 30 dagar på dig att ångra ditt köp från den dag du mottagit varan. Vi kräver dock att varan är oanvänd och returneras i sin originalförpackning med eventuella lappar och etiketter kvar samt med sina originalhandlingar. Vid retur av hela beställningen så makulerar vi fakturan/återbetalar beloppet förutom 20:- för frakten. Avdrag på återbetalt belopp kan göras om produkten inte kan anses vara i nyskick. Varor som returneras slarvigt eller illa ihopvikta kan vi komma att ta ut en hanteringsavgift på 50:- för, detta gäller även om 2:a sorterings varor returneras trots att öppet köp/bytesrätt inte gäller på dessa.
Önskar du returnera/byta en vara står du själv för returfrakten, returnera gärna i samma förpackning.
Vid retur står du som kund för transportrisken. Vid högre värden rekommenderar vi dig att skicka som REK eller Skicka Lätt med PostNord.  Efter att vi har mottagit och kontrollerat varan så skickar vi dig den vara du vill byta till alternativt returnerar vi pengarna för varan till ditt konto. Ev. återbetalning sker normalt inom två veckor (enligt lag gäller max 30 dagar).
OBS! Ångerrätten gäller ej på specialbeställda varor som tillverkats enbart för dig eller på 2:a sorteringsvaror

Kundtjänst:

Tel:  Under januari är jag på inköpsresa och nås via mail, är det akut så ring Martin på 0732-521132
Mail: info@sjalbutiken.se
Skicka till:
Cat's Eye / Sjalbutiken.se
Brukskontoret
Fengersfors Bruk
662 95 Fengersfors

Bifoga kopia på faktura/kvitto och meddela om du vill byta till något annat eller få pengarna tillbaka, samt vilket konto du vill att vi skall sätta in pengarna på (gäller endast vid förskotts- och Swishbetalning)
Tänk på att varor kan ta slut, så vill du byta till något annat kontakta oss snarast, så lägger vi undan varan till dig. Postens avgifter får du dock betala själv. Du som kund ansvarar att varan når oss i oskadat skick. Vi löser inte ut paket som skickas med postförskott, efterkrav eller paket som skickas med Shenker Privatpaket.
Sjalbutiken.se / Cat's Eye  tillämpar konsumentverkets riktlinjer och följer därför Distansavtalslagen och Konsumentköplagen samt Branschreglerna för postorder. Läs mer på  Konsumentverkets hemsida www.kov.se

Reklamation:
Vid felaktig leverans eller skadad vara så kontakta oss snarast möjligt!
Felaktig eller skadad vara ska reklameras inom 7 dagar. Tel: 0739-53 34 38
Varor som återsänds mot postförskott eller efterkrav löses ej ut av oss.

Transportskador:
S
ka omgående anmälas till speditören, vanligen Posten Tel: 020-23 22 21
dock senast inom 7 dagar efter mottagandet. Efter att ha kontaktat oss så returnerar du varan till och skriver vad det är för fel på varan. Vid eventuell tvist så följer vi allmänna reklamationsnämndens beslut. Ev. återbetalning sker normalt inom två veckor (enligt lag gäller max 30 dagar).

Outlösta paket:
För paket som inte löses ut på uthämtningsplats efter 14 dagars liggtid hos Posten/DHL's Servicepoint förbehåller sig Sjalbutiken.se rätten att debitera 450 kr inkl.moms eller vadhelst kostnaden för all eventuell frakt och hantering i ärendet, kan komma att uppgå till.

Försändelser inom Sverige:
Frakten inom Sverige kostar 20:- oavsett hur mycket du beställer.
Vi strävar alltid efter att skicka beställningarna så fort som möjligt, normalt så har du varan hos dig inom några dagar.
Vi skickar vanligtvis beställningarna som brev men ibland med PostNord/DHL, då skickas paketet till ett utlämningsställe nära dig. Vid beställning av smycken så kan leveranstiden bli lite längre, då smycket många gånger tillverkas först efter beställningen. Räkna då med 3-7 dagar extra innan leverans, är det bråttom så maila oss så gör vi vårt bästa för att snabba på ytterligare.
Glas- och silverringar samt stenhängen finns i lager för omgående leverans.

Vi sparar följande persondata om våra kunder:

Kunder: Förnamn, Efternamn, Företag/organisation, E-post, Person-/org.nr (endast vid faktura), Adress, Postnummer, Ort, Land, Telefonnummer.

Beställningar: ip-adress, E-post, , Person-/orgnr (endast vid faktura), Adress, Företag, Förnamn, Efternamn, Adress, Postnummer, Ort, Telefonnummer.

Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter.

För kunder utanför Sverige

Fraktkostnad utanför Sverige:

Vi skickar dina varor så fort som möjligt, normalt inom 1-3 dagar. Postens leveranstid tillkommer.


upp till 250 gr.

65:-

upp till 500 gr.

90:-

upp till 1kg. 

160:-

upp till 2kg.

295:-

Fraktkostnad utanför Sverige är beroende av vikten. Innan köpet slutförs så ser du alltid den totala fraktkostnaden.

Betalningssätt för Kunder utanför Sverige:

Betala via PayPal

Hos oss kan du betala via PayPal. I beställningsprocessen länkas du automatiskt vidare dit. Om du redan är PayPal-kund kan du logga in med dina användaruppgifter och bekräfta betalningen. Om du är ny hos PayPal kan du antingen logga in som gäst eller skapa ett PayPal-konto (det går fort och är helt gratis) och därefter bekräfta betalningen. Om du returnerar en vara återförs beloppet till ditt PayPal-konto igen.

Förskottsbetalning Bankgiro:
Det går bra att betala i förskott till vårt bankgirokonto. När du väljer "Förskottsbetalning Bankgiro" som betalningssätt, betalar du in slutsumman till Bankgiro 488-0043 och fyller i namn och ordernummer som meddelande.
Vi skickar även betalningsinformationen med orderbekräftelsen som skickas till din e-postadress.
Bankuppgifter som du behöver vid betalning från utlandet:
IBAN: SE5550000000051191194825
BIC-kod/SWIFT-adress: ESSESESS
Dina varor skickar vi till dig, så fort vi fått in din betalning på vårt konto.
Hur fort det går beror på hur du betalar och vilken bank du har. Om pengarna inte nått oss inom 8 dagar så måste vi stryka din order.


Gillar du sjalar och söker något extra så har du kommit helt rätt!
Sjalbutiken.se har Sveriges största utbud av kvalitetssjalar, scarves, saris & saronger

ÖPPET KÖP i 30 DAGAR - SNABBA LEVERANSER !

Kontakta oss: E-post: info @ sjalbutiken.se
Copyright © 2018 Sjalbutiken.se - All Rights Reserved